Uw keuze
Reisgezelschap: 2 volwassenen
Datum:
Reisduur:
Verzorging:

Dagtocht Parijs

parijs
Vertrek Maastricht 's morgens omstreeks 04.00 uur met luxe touringcar. Uw touringcar is voorzien van bar, toilet, airconditioning en DVD.

Aankomst Parijs omstreeks 10.30 uur. Rondrit via Madeleine, 't Louvre, Nôtre Dame, Graf van Napoleon, Dome des Invalides, Arc de Triomf en natuurlijk de Eiffeltoren. De chauffeur kan de route in een andere volgorde rijden en desnoods inkorten indien dit noodzakelijk is. Na onze rondrit wordt u in het centrum uitgezet dit is meestal bij Place de La Concorde. U heeft minimaal 9 uur de tijd om het centrum te verkennen en te proeven van de typische Franse sfeer in Parijs. Ook kunt U hier de leuke wereldberoemde parfumerieën en modehuizen of grote winkels als Lafayette en Printemps bezoeken. Hierna beginnen we aan de terugreis. Omstreeks 02.00 uur passeren we de Nederlandse grens. Een onvergetelijke reis met prachtige bezienswaardigheden!

Indien er minder dan 25 deelnemers zijn kan de reis door ons geannuleerd worden tot 2 dagen voor vertrek.
Indien de reis van uw zijde geannuleerd wordt, zijn de annuleringskosten tot 1 week voor vertrek € 12,- p.p., annuleringsverzekering indien afgesloten + de reserveringskosten en binnen een week voor vertrek de volledige reissom.

Opstapplaatsen (mits voldoende deelname): Brunssum, Eindhoven, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Maastricht, Nederweert, Roermond, Sittard, Venlo.
Adres
Contactgegevens T:
Prijzen en boeken
Voorkeuren voor deze vakantie

2 volwassenen (wijzigen)

Toeslagen
Beschikbaarheid en prijzen

Selecteer hieronder een prijs om de gewenste kamer(s) toe te voegen aan de prijsberekening. Het resultaat van de berekening ziet u in het onderdeel 'Uw Keuze'

za
22-08
Dagtocht Parijs
Kamertype Bezetting Prijzen in euro's (€) per persoon
deelnemers met zitplaats 1 51
Uw Keuze
Reisduur : 1
Verzorging : N.V.T.
Stoeltype : Royal Class
Heenreis : 22 augustus 2020
Terugreis : 22 augustus 2020
Uw Reissom

Klik hier om uw vertrekdatum, kamertype en bezetting (personen per kamer) te kiezen.

De totale reissom inclusief kortingen wordt dan getoond.