Algemeen

Een onvergetelijke dag in Londen: ga heerlijk winkelen tijdens de feestelijke kerstperiode of verken de bezienswaardigheden en geniet met volle teugen!

Het vertrek is 's morgens vanuit Limburg omstreeks 01.00 uur met een luxe touringcar. Deze is voorzien van een bar, toilet, airconditioning en DVD. De aankomst in Calais zal omstreeks 06.00 uur zijn. Dan zullen we rond 06.30 uur beginnen aan de overtocht per boot naar Dover, Engeland. (Indien de boot niet beschikbaar is, gaat u per shuttle.) Daarna rijden we rechtstreeks naar Londen.

Eenmaal aangekomen volgt een korte rondrit door Londen en maakt u vast kennis met onder meer de Big Ben, Tower Bridge, Trafalgar Square, Horse Guards, Piccadilly Circus en tal van andere bezienswaardigheden. (De chauffeur kan de route eventueel in een andere volgorde rijden en desnoods inkorten).

Daarna stopt de bus nabij het centrum en heeft u minimaal negen uur de tijd om bijvoorbeeld kerstinkopen te doen in deze wereldstad met de betoverend verlichte winkelstraten zoals Picadilly Circus, Oxfort Street en Regent Street. Geniet ook van de typische Engelse sfeer en flaneer langs de schitterende etalages of maak een bezoek aan de traditionele gebouwen, markten en winkels zoals Harrods en speelgoedwinkel Hamleys zijn natuurlijk een must!

Omstreeks 18.00 uur ’s avonds vertrekt u weer uit Londen waarna we omstreeks 22.00 uur beginnen aan de overtocht naar Calais. In de vroege ochtend komen we weer in Nederland aan.

Om uitgerust in Londen en weer thuis aan te komen adviseren wij u een Royal Class stoel (toeslag 15,-) te reserveren zodat u meer (been-) ruimte heeft in de touringcar.

Het is ook mogelijk een parkeerplaats te reserveren bij ons verzamelplaats in Hoensbroek (Verlengde Klinkertstraat 70), de kosten bedragen € 5,00. Dit is enkel telefonisch te reserveren.

GRATIS: Zitplaatsen gegarandeerd samen

Bij Boosten Reizen zorgen we er altijd voor dat het reisgezelschap van uw boeking samen plaatsneemt in de bus, op voorwaarde dat u dezelfde opstapplaats en stoelklasse selecteert. Uw comfort is onze prioriteit!

Opstapplaatsen

Hoensbroek
Maastricht
Sittard
Roermond
Nederweert
Eindhoven

LET OP: PASPOORT VEREIST!

Sinds Groot Brittannië de Europese Unie verlaten heeft, is een paspoort vereist voor toegang.

Een identiteitskaart is dus NIET GELDIG om naar Londen te reizen.

Indien u een niet-Nederlands paspoort heeft, zorg dan ook voor de juiste reisdocumenten zoals een visum.

Er is 100% controle aan de grens om Groot-Brittannië in te mogen reizen.

PRIJZEN EN BOEKEN
Wij trachten d.m.v. de gegevens op deze pagina een zo goed mogelijke beschrijving weer te geven. Het is echter mogelijk dat één of meerdere onderdelen inmiddels gewijzigd zijn. Hieraan kunnen nimmer rechten worden ontleend.
LAATST BEKEKEN
Onze nieuwsbrief
Mis vanaf nu geen enkele reis en blijf op de hoogte van alle last minute aanbiedingen!