Uw keuze
Reisgezelschap: 2 volwassenen
Datum:
Reisduur:
Verzorging:

Parijs 2 Dagen

parijs
U vertrekt 's morgens omstreeks 04.00 uur vanuit Maastricht met een luxe touringcar. Uw touringcar is voorzien van bar, toilet, airconditioning en DVD. We rijden naar Parijs en maken een korte rondrit langs de Madeleine, het Louvre, de Notre Dame, het Graf van Napoleon, de Domes des Invalides, de Arc de Triomf en natuurlijk de Eiffeltoren. De chauffeur kan de route in een andere volgorde rijden en desnoods inkorten, indien dit noodzakelijk is. Na deze rondrit stapt u uit in de buurt van het centrum (meestal bij het Place de la Concorde) en kunt u de stad verkennen en proeven van de typische Franse sfeer in deze mooie stad. Ook kunt u hier de wereldberoemde parfumerieën en modehuizen of grote winkels als Lafayette en Printemps bezoeken.

Omstreeks 21.30 uur wordt u weer opgehaald bij de uitstapplaats en gaat u via een mooie lichttour door deze wereldstad richting het Ibis hotel (of gelijkwaardig) alwaar we inchecken omstreeks 22.00 uur. U verblijft hier op een 2-persoonskamer met televisie, bad/douche en toilet plus eventueel 1 of 2 extra bedden voor kinderen (4 personen op kamer is beperkte ruimte). Extra kind t/m 11 jaar op kamer € 5,- korting, toeslag 1 persoonskamer € 20,-.

De volgende ochtend is er van circa 08.00 uur tot 09.00 uur een Frans ontbijtbuffet, waarna we onze 2e dag vervolgen met een rondrit. Vandaag heeft u de keuze om bijvoorbeeld de Sacre Coeur, de Eiffeltoren of de Opera te bezoeken of een mooie boottocht te maken over de Seine. (eventuele entrees zijn exclusief). Omstreeks 18.00 uur vertrekken we uit Parijs en beginnen aan onze terugreis.

Rond 23.00 uur passeren we dan weer de Nederlandse grens. Dit zijn twee onvergetelijke dagen met prachtige herinneringen!

Indien er minder dan 25 deelnemers zijn kan de reis door ons geannuleerd worden tot 2 dagen voor vertrek. Indien de reis van uw zijde geannuleerd wordt, zijn de annuleringskosten tot 1 week voor vertrek € 24,- p.p. + de reserveringskosten en binnen een week voor vertrek de volledige reissom.

Opstapplaatsen (mits voldoende deelname): Brunssum, Eindhoven, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Maastricht, Nederweert, Roermond, Sittard, Venlo.
AdresAlle Bienvenue 2-4
Contactgegevens T: 0033.143.05.44.45
'