Excursies Costa Brava

Barcelona Panoramica

Een complete dagexcursie waarbij u langs de vele highlights van Barcelona rijdt, inclusief meerdere stops bij o.a. de Sagrada Familia (45 minuten) , de prachtige modernistische kerk van Antonio Gaudi, het voetbalstadion van FC Barcelona (30 minuten), het uitzichtpunt over de miljoenenstad.
Inclusief ong. 2 uur vrije tijd bij de haven, de gotische wijk en de welbekende Ramblas. Geen entreeprijzen inbegrepen.

Barcelona Panoramica en fonteinen

Zie bovenstaande excursie, de stop bij het voetbalstadion valt uit, wel rijdt u langs het stadion.
Na de vrije tijd gaat de rit verder naar de indrukwekkende fonteinenshow op de Montjuic, ontworpen voor de 2e wereldtentoonstelling van 1929.
Vertrek ‘s middags, terugkomst aan de kust rond 23.00-23.30 uur.

FC Barça Immersive Tour

Bustour door de stad met bezoek aan het terrein van FC Barcelona, inclusief een audiovisuele presentatie over FC Barcelona, met vrije tijd in het centrum van de stad.

Barcelona, aquarium

Een bezoek aan het grootste aquarium van Catalonië, waar u vissen uit de hele wereld kunt ontdekken. Vele aquaria, waaronder een enorme watertank met een tunnel van 80 meter met o.a. haaien, mantas, maanvissen en nog vele andere. U wandelt dus praktisch tussen de vissen. Rond de 11.000 vissen en 450 verschillende soorten.
Daarna vrije tijd bij de haven, het oude stadscentrum en de Ramblas tot ong. 16.15 uur.

Barcelona, aquarium en fonteinen

Zie bovenstaande excursie.
Na de vrije tijd gaat de rit verder naar de indrukwekkende fonteinenshow op de Montjuic, ontworpen voor de 2e wereldtentoonstelling van 1929.
Vertrek ‘s middags, terugkomst aan de kust rond 23.00-23.30 uur.

Barcelona, vrije tijd

Een dagexcursie naar haven, het oude stadscentrum en de Ramblas, ong. 5 uur vrije tijd.

Barcelona, vrije tijd en fonteinen

Ongeveer 4,5 uur vrije tijd bij de haven, het oude stadscentrum en de Ramblas. Na de vrije tijd gaat de rit verder naar de indrukwekkende fonteinenshow op de Montjuic, ontworpen voor de 2e wereldtentoonstelling van 1929.
Vertrek ‘s middags, terugkomst aan de kust rond 23.00-23.30 uur.

** NIEUW** Barcelona, sightseeing + SKYLINE 360°

Een complete dagexcursie waarbij u langs vele highlights van Barcelona rijdt, inclusief een bezoek aan de Sagrada Familia, de prachtige modernistische kerk van Antonio Gaudi en de Torre Gloriès/Agbar van waaruit u een schitterend uitzicht heeft over de stad. Inclusief vrije tijd bij de haven, de gotische wijk en de welbekende Ramblas.

Montserrat

Een dagexcursie naar het Benedictijner klooster van La Moreneta, de Zwarte Madonna, beschermheilige van Catalonië.
Prachtig gelegen op een hoogte van 720 meter met spectaculaire vergezichten.
Vanaf de voet van de berg, vervolgt u de reis per tandradbaan (inclusief) tot aan het klooster, waar u bovendien ook prachtig kunt wandelen naar b.v. de vindplaats van de Madonna of naar de top van Montserrat, wat vertaalt de gezaagde berg betekent. U heeft de mogelijkheid om de Basiliek, de Zwarte Madonna, het museum en het knapenkoor te bezoeken. Geen entreeprijzen inbegrepen.

** NIEUW ** Costa Brava Tour

Een nieuwe excursie met o.a. een bezoek aan de mooie tuinen van Santa Clotilde in Lloret de Mar. Van daaruit gaat u met de bus naar Tossa de Mar alwaar u een korte rondleiding heeft door het oude centrum van dit historisch stadje. In Tossa geniet u aansluitend van ca. 1 uur vrije tijd. Hierna gaat u met een mooie boottocht langs de woeste kust van de Costa Brava naar Fenals/Lloret de Mar, waarna u de dag afsluit bij de bodega.

Binnenlandtocht Rupit, El Far en Besalu

Een dagexcursie naar de ongerepte natuur in de bergen en het achterland van Catalonië.
U bezoekt de oude gravenstad Besalu met o.a. de Middeleeuwse toegangsbrug, Rupit, een piepklein bergdorpje met de houren hangbrug en u wordt bij meneer pastoor uitgenodigd om een catalaanse maaltijd te nuttigen, naast de kerk en aan het einde van een hoogvlakte met een spectaculair vergezicht.

Boottochten

Lijndienst langs de kust tussen Calella en Tossa de Mar. Een mooie boottocht langs de Costa Brava op eigen houtje naar o.a. het Middeleeuwse Tossa. Tickets bij uw reisleiding.

Waterworld

Het grootste waterpretpark in de omgeving met wildwaterbanen, kamikazes, een golfslagbad en vele waterglijbanen.

Marineland

Dolfinarium en zeeleeuwen show, dagelijks meerdere shows. Inclusief een waterpark met vele glijban. Leuk voor de hele familie.

Voorwaarden

Onze host(esse) ter plaatse kan u helpen bij het reserveren van excursies, zij doen dit als affiliate van een excursiebedrijf.
Boosten Reizen organiseert en verkoopt geen excursies.
Hierdoor is Boosten Reizen niet verantwoordelijk voor de uitvoering van deze excursies. Mocht er onverhoopt toch een probleem of klacht ontstaan met betrekking tot de uitvoering van een excursie, dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met het verkopende bedrijf dat verantwoordelijk is voor de uitvoering.

De genoemde excursies en prijzen zijn dan ook indicatief, het daadwerkelijke aanbod kan van deze voorbeelden afwijken.

Onze nieuwsbrief
Mis vanaf nu geen enkele reis en blijf op de hoogte van alle last minute aanbiedingen!