Informatie Covid-19

Touringcarvervoer

De coronacrisis heeft gevolgen voor iedereen en ook voor ons bedrijf. Gelukkig mogen wij u met veel enthousiasme mededelen dat onze gloednieuwe touringcars vanaf 1 juli 2020 in diverse maten (36, 50, 60, 75 en 90 -persoons luxe touringcars) weer mogen rijden!

Wij denken graag met u mee

Wij zijn ons ervan bewust dat het een onzekere tijd is voor iedereen. Dagelijks worden de ontwikkelingen en richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM nauwlettend in de gaten gehouden. Op dit moment hervatten we geleidelijk een aantal van onze ritten. Wilt u uw volgende busreis samen met ons plannen, maar maakt u zich zorgen dat u uw reis moet annuleren? Om uw zorgen weg te nemen, bieden wij flexibele mogelijkheden. Voor nieuwe reserveringen kunt u geheel kosteloos uw vertrekdatum wijzigen. Wij proberen u de optimale en ongedwongen reisbeleving te garanderen.

Richtlijnen Touringcar vervoer

We begrijpen dat u mogelijk verschillende vragen heeft over de maatregelen en richtlijnen met betrekking tot het Covid-19 in onze touringcars. Wij proberen een aantal van deze vragen te beantwoorden en u te informeren over de handelingen die worden uitgevoerd in onze Touringcars. Bij Boosten staat veiligheid en comfort voorop. We houden ons aan de Covid-19 richtlijnen van het RIVM. De touringcars worden na elke rit gereinigd, daarnaast is elk voertuig voorzien van desinfectiemiddel. Indien u geen mondkapje heeft, kunnen wij deze voor u verzorgen.

Voor meer informatie kunt u in onderstaande bijlage de ''Covid19-Richtlijnen Touringcarvervoer'' downloaden.

Indien uw vraag er niet bij staat, kunt u ons altijd bellen of mailen.

Onze nieuwsbrief
Mis vanaf nu geen enkele reis en blijf op de hoogte van alle last minute aanbiedingen!